Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Κοστίνια: «Τεράστιος σύλλογος ο Ολυμπιακός, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε» (video)

Παίκτης του Ολυμπιακού και τυπικά είναι ο Κοστίνια, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο. Ο Πορτογάλος μπακ των ερυθρόλευκων έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο “Olympiacos TV” επισημαίνοντας πως είναι ανυπόμονος να ξεκινήσει να αγωνίζεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νιώθω πολύ ευτυχισμένος. Είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Κάναμε μία πολύ καλή περσινή σεζόν με τη Ρίο Άβε, καταφέραμε να ξεχωρίσουμε χάρη στην πολύ καλή ομάδα που είχαμε και είμαι χαρούμενος που ήμουν ανάμεσα στους καλύτερους της χρονιάς. Ξέρω ότι βρισκόταν εδώ ο Σάμαρης, ο Ερνάνι, τώρα ο Τσικίνιο.

Είναι φίλοι μου και με βοηθούν να προσαρμοστώ και να γνωρίσω καλύτερα τον σύλλογο. Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, τον γνωρίζουν όλοι. Πολύ πρόσφατα κατέκτησε το Conference League και είναι ξεκάθαρα ένας μεγάλος σύλλογος για να κάνω το επόμενο βήμα μου. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, για να πετύχουμε πολλά μαζί με τους συμπαίκτες μου».//K.

Περισσότερα

Click to comment

Trending