Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Έργα και ημέρες της ΑΕΚ στην Ολλανδία

Ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τους “κιτρινόμαυρους” στην Ολλανδία με τον “Πελάδο” να δουλεύει με αρκετούς παίκτες από την Β’ ομάδα. Στο πρώτο φιλικό ο “δικέφαλος” παρουσιάστηκε εμφανώς ανέτοιμος κόντρα στην Αλκμάαρ γνωρίζοντας βαριά ήττα με σκορ 6-1. Στο δεύτερο παιχνίδι η “Ένωση” παρουσίασε βελτιωμένο πρόσωπο κόντρα στην σαφώς πιο… βατή Μπέρσχοτ και νίκησε με 3-0.

Στον τρίτο αγώνα προετοιμασίας, η ΑΕΚ αντιμετώπισε την Μπριζ σε ένα παιχνίδι που πρωταγωνιστής ήταν ο αέρας. Στην εν λόγω αναμέτρηση η “Ένωση” παρουσίασε σημάδια βελτίωσης, αλλά δεν αρκούσαν καθώς παρά την καλή εικόνα γνώρισε την ήττα με 4-1 από τους Βέλγους.

Στο φιλικό της Τετάρτης (10/7) κόντρα στη Γάνδη η ομάδα του Αλμέιδα έδειχνε πιο έτοιμη από τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά για κακή της τύχη ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι δεν ήταν σε καλή μέρα, έχοντας ευθύνη και στα δύο τέρματα που δέχτηκε στο τελικό 2-2.

Πλέον η “Ένωση” αποχαιρετά την Ολλανδία και συνεχίζει την δουλειά στα Σπάτα, εν όψει των προκριματικών του Conference League.//ΝΚ.

Επιμέλεια: Νίκος Καραγιάννης

Περισσότερα

Click to comment

Trending