Connect with us
Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

Άγνοια στον Μίλωνα για την επιστολή στην ΕΟΚ περί συμμετοχής στην Basket League

Συγκεκριμένα, ο κ. Αγγελόπουλος φέρεται να έστειλε στην ΕΟΚ επιστολή μέσω της Δικηγορικής Εταιρείας του πληρεξούσιου δικηγόρου κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλου στην οποία τονίζει την επιθυμία για «εξάντληση της δυνατότητας να αγωνιστούμε στην Basket League».

Ωστόσο, σε επικοινωνία που είχε το ertsports.gr με τον επίσημο Μίλωνα, αυτό που προέκυψε είναι πως η διοίκηση του συλλόγου δεν έχει προχωρήσει σε καμία τέτοια ενέργεια. Μάλιστα, τονίστηκε το γεγονός ότι ο σύλλογος έχει ενημερώσει την ΕΟΚ για συμμετοχή στην Β’ Εθνική (National League 1) την επόμενη σεζόν. Άλλωστε, όλες οι απαραίτητες προθεσμίες έχουν εκπνεύσει και φυσικά στη Νέα Σμύρνη δεν γνωρίζουν τίποτα για καμία επιστολή, κάτι που φυσικά σημαίνει ότι δεν την έχουν στείλει οι ίδιοι.

Στην απευθείας επικοινωνία με την Ομοσπονδία αναλύθηκε το σκεπτικό της απόφασης, ενώ ξεκαθαρίστηκε πως αυτή είναι οριστική. Παράλληλα, κοινοποιήθηκε και επιστολή του ΕΣΑΚΕ που δεν έδινε άδεια για συμμετοχή στην Basket League. Επομένως, οποιοδήποτε σενάριο εμπλέκει τον σύλλογο με τα… σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ για τη σεζόν 2024/2025 δεν έχει καμία απολύτως υπόσταση.

Κάπως έτσι, έγινε ξεκάθαρο το τοπίο για το που θα αγωνιστεί η ομάδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Υπενθυμίζουμε ότι παρά το γεγονός ότι κατέκτησε την Elite League, χάθηκαν οι προθεσμίες για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, λόγω των πολύ στενών περιθωρίων που έθεσε η ΕΟΚ.//Α.

Περισσότερα

Click to comment

Trending