Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Δυνατό τεστ με Σαλερλιτάνα

Σήμερα (18:30) μετρά τις δυνάμεις του ο Βόλος, όλες οι εξελίξεις στα μεταγραφικά

Το πρώτο δυνατό τεστ δίνει σήμερα ο Βόλος, που στις 6:30μμ (ώρα Ελλάδος) αντιμετωπίζει την Σαλερνιτάνα, στο δεύτερο φιλικό επί Ιταλικού εδάφους.

Ο Χοακίν Γκόμεζ σήμερα θα μπορέσει να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα του και τους παίκτες του, θα μπορέσει να τους αξιολογήσει κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο, που πέρσι υποβιβάστηκε από το καμπιονάτο και θέλει να επιστρέψει άμεσα εκεί.

Η Σαλερνιτάνα είναι από τα φαβορί για την επιστροφή στην Serie A και σήμερα το έργο των κυανέρυθρων της πόλης μας, δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

Το ευχάριστο για τον Ισπανό τεχνικό του Βόλου, είναι πως δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα και όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεσή του για το δυνατό αυτό τεστ.

Οι μεταγραφές

Ταυτόχρονα με την προετοιμασία που όπως τονίσαμε πηγαίνει θαυμάσια, στον Βόλο κινούνται μεθοδικά και στις μεταγραφές, έτσι ώστε η ομάδα να ενισχυθεί ουσιαστικά και να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα.

Στον Βόλο έχουν κάνει τις προτάσεις τους και περιμένουν απαντήσεις…

Τα κενά που πρέπει να καλύψουν άμεσα οι κυανέρυθροι έχουν να κάνουν σε τρεις θέσεις: Ένα στόπερ, ένα φορ που θα πλαισιώσει τον Γκαρσία και έναν δεξί winger που θα δώσει ταχύτητα στην Βολιώτικη ομάδα, που πέρα από τους τρεις αυτούς βασικούς άξονες, δεν θα πει όχι σε οτιδήποτε καλό προκύψει στην πορεία.

Trending