Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ειδικά στη Λαμία έως 2.35 #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: O #Fidel αναλύει την αναμέτρηση Λαμία – ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, καταλήγοντας σε επιλογές έως 2.35.

Σούπερ δώρο* χωρίς κατάθεση!

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Κέρδος μοίρασαν τα ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος της Πέμπτης, με τις αναμετρήσεις Μονακό – Μπάγερ Λεβερκούζεν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα να με δικαιώνουν. Πήρα ρεπό το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, γέμισα μπαταρίες. Εξάλλου, τα παιδιά στο koubanezos.gr μοίρασαν πολλά κέρδη. Επιστρέφω σήμερα Τετάρτη με Κύπελλο Ελλάδας.

Λαμία – ΠΑΟΚ

Πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων. Η αρχική αναμέτρηση είχε αναβληθεί λόγω του χιονιά και της κακοκαιρίας. Οι γηπεδούχοι μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία, μοιραία το πρωτάθλημα αποτελεί τον πρώτο στόχο τους. Εξάλλου, μοιάζει απίθανο να προκριθούν επί του ΠΑΟΚ.

Ο δικέφαλος του βορρά «κόλλησε» στο 0-0 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο, έχοντας δοκάρι, κάμποσες χαμένες ευκαιρίες, ενώ δικαίως φωνάζει για πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, καθώς σε δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι, το VAR δεν του δίνει ένα εμφανέστατο σφύριγμα. Σκάνδαλο, όπως σημειώνουν στη Θεσσαλονίκη.

Προχωρώ με τα ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να «καθαρίσει» την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Είναι καλύτερη ομάδα, διαθέτει ποιοτικότερο υλικό. Παρότι με απουσίες, έχει το know – how να πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης. Κρατάω το over 1,5 του ΠΑΟΚ στο 1.70 από την Fonbet, καθώς και το ειδικό στοίχημα, με τον δικέφαλο του βορρά να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 2.35.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Δείτε τα ψαγμένα προγνωστικά μου

Μονό
18:00

Λαμία – ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ over 1,5

1.70
BET: 40 units
Ειδικό
18:00

Λαμία – ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα

2.35
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending