Connect with us
Advertisement

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Η Εθνική πήρε στα πέναλτι τη ματσάρα με το Μαυροβούνιο

Ο αγώνας

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μία… παράξενη φάση, μιας και ο Σπάγιτς μπήκε αντικανονικά στην πισίνα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί οριστικά και να δώσει πέναλτι στην Εθνική. Ο Γενηδουνιάς ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ. Ωστόσο, οι Μαυροβούνιοι αντέδρασαν άμεσα με δύο τέρματα του Μπόμπανιτς, πριν η Ελλάδα ισοφαρίσει με τον Καλογερόπουλο. Το οκτάλεπτο είχε εκπληκτικό ρυθμό και τελείωσε στο 4-2 υπέρ των τυπικά γηπεδούχων. Οι παίκτες του Βλάχου βρέθηκαν και στο 5-2, όμως με δύο συνεχόμενα τέρματα από τους Αργυρόπουλο και Παπαναστασίου μείωσε τη διαφορά στο… γκολ (5-4). Η απάντηση που ήρθε όμως αντίστοιχη, με ένα μίνι-σερί 2-0 να κάνει το 7-4. Το ημίχρονο έληξε με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να μειώνει ξανά στα δύο τέρματα (7-5).

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά, με τον Φουντούλη να εξαπολύει έναν κεραυνό και να φωνάζει «παρών» με το 7-6. Το πρόβλημα που υπήρχε όμως ήταν στην άμυνα, με τους Μαυροβούνιους να εκμεταλλεύονται συνεχώς τον παραπάνω και να φτάνουν έως το 9-7. Σε εκείνο το σημείο οι κόκκινες κάρτες… ισοφαρίστηκαν, με τον Παπαναστασίου να αποβάλλεται για βίαιη συμπεριφορά. Με λίγα δευτερόλεπτα να απομένουν για το τέλος του τρίτου οκταλέπτου, ο Βλαχόπουλος πέτυχε ένα σπουδαίο τέρμα για το 9-8 που έκανε το ματς εκ νέου ντέρμπι.

Ο Πόπανιτς επέστρεψε στην πισίνα με γκολ για το Μαυροβούνιο, όμως η Ελλάδα απάντησε άμεσα. Ο Κάκαρης αρχικά μείωσε και λίγο μετά ο Καλογερόπουλος έκανε το 10-10. Το σκορ έφτασε στο 11-11 δύο λεπτά πριν το τέλος, με τον Σκουμπάκη να φέρνει εκ νέου το ματς στα ίσα. Εν τέλει η λύση φάνηκε να έρχεται στα 29″ με ένα σπουδαίο σουτ του Βλαχόπουλου για το 12-11. Ωστόσο, με 2″ να μένουν για το τέλος, ο Ράντοβιτς έκανε το 12-12 κι έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι.

Εκεί οι διεθνείς μας αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι κι επικράτησαν με 17-16 συνολικό σκορ, παίρνοντας τους δύο βαθμούς της νίκης στη διαδικασία.

Περισσότερα

Click to comment

Trending