Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Οριστική συμφωνία με Νιούελς για Γκαρσία

Σήμερα (18:30) με Νίκη στο Πανθεσσαλικό και νέο τουρνουά το Σάββατο

Ένα μεγάλο όπλο του χάνει ο Βόλος λίγο πριν από την σέντρα του πρωταθλήματος, αφού ο Γκαρσία πρέπει να θεωρήται παίκτης της Νιούελς!

Ο Γκαρσία ήρθε πέρσι στην Ελλάδα για τον Βόλο προερχόμενος από την Ουρακάν και σημείωσε 11 γκολ (+2 ασίστ) σε 30 εμφανίσεις με την φανέλα του.

Και όλα αυτά σε μία προβληματική χρονιά για τους κυανέρυθρους της πόλης μας…

Μοιραία τώρα ο Βόλος θα ψάξει τον αντικαταστάτη του, δεν το λες και κάτι απλό στην παρούσα φάση.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα παίζει σήμερα στον μικρό τελικό του φιλανθρωπικού τουρνουά κόντρα στη Νίκη, σε ένα φιλικό που όμως δεδομένα ο Γκόμεζ δεν μπορεί να βγάλει ασφαλείς συμπεράσματα.

Η Νίκη πέρα από το γεγονός πως είναι μία κατηγορία πιο χαμηλά, είναι και μία ομάδα που ουσιαστικά ακόμα δεν έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της, ενώ και στο ρόστερ της, γίνονται καθημερινά προσθαφαιρέσεις.

Πέρα από το σημερινό ματς που αρχίζει στις 6:30 το απόγευμα, υπάρχει και το τουρνουά του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ Β΄ και την Καβάλα, σε 45λεπτα ματς, με αντιπάλους και πάλι χαμηλής δυναμικότητας.

Όλα αυτά λίγες ημέρες πριν από την σέντρα του πρωταθλήματος, στην οποία ο Βόλος έχει μια τρομερά δύσκολη αποστολή κόντρα στον ευρωπαίο Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό.

 

 

 

 

Trending