Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Φερράρι… It’s Coming Home!!

Εντυπωσίασαν οι νέες φανέλες και η έκπληξη με Φράνκο Φερράρι

Η βραδιά στο “ΞΕΝΙΑ” έκρυβε εκπλήξεις, φυσικά ευχάριστες, για την ομάδα του Βόλου που φαίνεται ότι ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές της κινήσεις.

Η έκπληξη – πέρα από τις όντως εντυπωσιακές εμφανίσεις – η επιστροφή του Φράνκο Φερράρι στον Βόλο!!!

Ο Αργεντίνος άσος που έχτισε καριέρα στην Ευρώπη από την παρουσία του στην ομάδα της πόλης μας, μετά από τέσσερα χρόνια (ΑΠΟΕΛ και Άρη) “επέστρεψε στο σπίτι του…” όπως είπε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος που τον παρουσίασε!

Μεγάλη επιστροφή ενός παίκτη που ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα του Βόλου, που σύμφωνα με τον Αχιλλέα Μπέο, φέτος έχει το καλύτερο ρόστερ στην ιστορία του…

Ο Αχιλλέας Μπέος πάντως στην ομιλία του, δεν στάθηκε μόνο στα καλά της βραδιάς, αφού καυτηρίασε την ισχνή παρουσία και ανταπόκριση των Βολιωτών στο πρόσφατο φιλανθρωπικό τουρνουά που έγινε στο Πανθεσσαλικό.

Πάντως φάνηκε αισιόδοξος όσον αφορά την παρουσία των Βολιωτών στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού στο πρωτάθλημα που ξεκινά, λέγοντας πως η αγωνιστική παρουσία της ομάδας θα αναγκάσει τους Βολιώτες να πάνε στο γήπεδο, ενώ δεν παρέλειψε απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές να τους διαβεβαιώσει, ότι η παρουσία του ιδίου αποτελεί εγγύηση για τους ίδιους!

Αμυντικός μέσος από Αφρική!

Όπως είπε ο ίδιος ο Αχιλλέας Μπέος, μετά τις μεταγραφές παικτών από Αργεντινή, Φινλανδία, Σερβία, Ολλανδία κτλ, ο Βόλος τίμησε και την αγορά της Αφρικανικής ηπείρου φέρνοντας στην χώρα μας τον 31χρονο αμυντικό μέσο Αντρέι Πόκο.

Ο ποδοσφαιριστής ήδη ταξιδεύει για την Ελλάδα και τον Βόλο με τον οποίο έχει συμφωνήσει σε όλα.

Αν περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, τότε θα υπογράψει και κάπου εδώ θα ολοκληρωθούν και οι κυανέρυθρες μεταγραφές.

 

Trending