Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

STOP στην οργανωμένη μετακίνηση για λόγους ασφαλείας…

STOP από την ΕΛΑΣ στην οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού στην πόλη μας, ενόψει της αναμέτρησης (17/8, 20:00) με τον Βόλο στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League!

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία κάνει γνωστή την απόφασή της, τονίζοντας ότι πάρθηκε «για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο δηλαδή, με την ΕΛΑΣ να συνεχίζει να πιστεύει ότι σημασία έχει ο τρόπος που πηγαίνουν οι οπαδοί στα Ελληνικά γήπεδα και όχι ποιοι μπαίνουν μέσα σ΄ αυτά!

Υπενθυμίζεται ότι οι Πειραιώτες έχουν εξασφαλίσει 9.000 εισιτήρια για τον αγώνα στο Πανθεσσαλικό, ενώ ήδη έχουν πουληθεί περίπου 3.000…

Πάντως για να μην δημιουργούνται… παρεξηγήσεις, επιτρέπεται η μεμονομένη μετακίνηση και η παρουσία των φίλων του Ολυμπιακού στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Αυγούστου 2024 και ώρα 20:00΄ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Click to comment

Trending