Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πάμε Στοίχημα σήμερα Κυριακή (18/8)

Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ξεκίνησαν (η Γερμανία την επόμενη εβδομάδα) όπως και η ελληνική λίγκα.

Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας για σήμερα Κυριακή, με προτάσεις από Αγγλία, Ισπανία, Ολλανδία, Ιταλία και Ελλάδα.

Με την ελπίδα να σας στείλουμε στο ταμείο, σας προτείνουμε

Τα… άχαστα

Η Νάπολι ρίχνεται στη μάχη του ιταλικού Πρωταθλήματος, θέλοντας να διαγράψει την περσινή απογοητευτική σεζόν και να διεκδικήσει φέτος, με τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της, όλους τους τίτλους.

Ξεκινάει στην έδρα της αδύναμης Βερόνα, που θα παλέψει και φέτος για την παραμονή της στην κατηγορία. Στήριγμα το διπλό.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έρχεται «φουριόζα» στην πρεμιέρα της στο ισπανικό Πρωτάθλημα, μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ μεσοβδόμαδα κόντρα στην Αταλάντα (2-0).

Θα βρει απέναντί της την Μαγιόρκα, η οποία θα επιχειρήσει να περιορίσει τα επιθετικά της ατού. Δύσκολα θα συμβεί όμως κάτι τέτοιο, καθώς δίπλα στους Βινίσιους, Ροντρίγκο και Μπέλιγχαμ, υπάρχει πλέον και ο Εμπαπέ, που σκόραρε στο ντεμπούτο του. Έχει τον πρώτο λόγο η Πρωταθλήτρια.

Τα…. over της ημέρας

Ένα ποντάρισμα στα γκολ, εκεί όπου το εάν επικρατήσει το φαβορί ή όχι δεν αφορά τον παίκτη του στοιχήματος. Στόχος είναι η σωστή πρόβλεψη των γκολ και το εάν και κατά πόσο θα σημειωθούν 2+, 3+, 4+ ή και περισσότερα γκολ.

Το σύνηθες line είναι το Under/Over 2,5 γκολ. Αγαπημένη κατηγορία για «3 oβεράκια για σήμερα», φράση που σίγουρα θα έχετε ακούσει και εσείς στον…. στοιχηματικό σας βίο.

Πάμε να τα δούμε λοιπόν:

Τσβόλε – Φέγενορντ  Over 3,5

ΑΕΚ – ΟΦΗ Over 3,5

Μαγιόρκα – Ρεάλ Μαδρίτης Over 2,5

Και η ισοπαλία της ημέρας

Η στατιστική λέει πως οι «παίκτες» προτιμούν το να ποντάρουν στη νίκη μιας εκ των δύο ομάδων κι όχι στο «Χ». Υπάρχουν όμως κι αυτοί (βάσει στατιστικής είναι λίγοι) που παίζουν «χινάρια στο στοίχημα».

Και εκ του αποτελέσματος δικαιώνονται. Με σωστή μελέτη, στρατηγική και -προφανώς- λίγο τύχη, όποιος παίζει στο στοίχημα ισοπαλίες έχει πολύ καλύτερες πιθανότητες κέρδους σε βάθος χρόνου.

Η πρότασή μας για σήμερα: Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ράγιο Βαγιεκάνο στο Χ.

Goal/Goal ή No Goal;

Ποια είναι όμως τα προγνωστικά goal goal για σήμερα; Σε ποια παιχνίδια προβλέπεται πως θα σκοράρουν και οι δυο ομάδες ή θα επαληθευτεί το No Goal; Δείτε τις επιλογές μας

Τσβόλε – Φέγενορντ  G/G

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι  G/G

ΑΕΚ – ΟΦΗ  G/G

 

Click to comment

Trending