Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Το πιστεύει, θα παλέψει, το μπορεί

Ο Βόλος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (17:00 / Cosmote Sport 1) στο Πανθεσσαλικό και θέλει να κάνει την έκπληξη

Την έκπληξη κόντρα στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ φιλοδοξεί να κάνει σήμερα ο Βόλος, που στις 5 το απόγευμα τον αντιμετωπίζει στο Πανθεσσαλικό.

Οπωσδήποτε οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, όμως έδειξε πως μπορεί…

Το είδαμε στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι του με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν έβγαλε αντίδραση και περιόρησε την Ένωση μέσα στο σπίτι της.

Γιατί να μην το κάνει και σήμερα απέναντι στον ΠΑΟΚ, που ελιναι η μόνη από τους “μεγάλους” που δεν έχει κάνει γκέλα με τους θεωρητικά “μικρούς”!

Και φυσικά οι Θεσλονικείς έχουν μπροστά τους και το ματς της Πόλης για το Europa.

Αυτό ο Βόλος θα πρέπει να το εκκμεταλλευτεί, επιβάλλεται να το κάνει, αν θέλει να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Βόλος λοιπόν αν και ηττήθηκε 2-0 από την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική στην OPAP Arena, παρουσίασε καλό πρόσωπο κι έδειξε πως διαθέτει ποιότητα, ικανή να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα, ακόμα και όταν βρεθεί πίσω στο σκορ.

Η αποστολή του Βόλου: Σιαμπάνης, Κόβατς, Μύγας, Σούντγκρεν, Καλογερόπουλος, Κορρέα, Μίλετιτς, Τσοκάνης, Βιγιαφάνες, Μπερναντού, Σμέλερς, Φερράρι, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Δόσης, Κόμπα, Ασεχνούν, Κόντε, Άλτμαν, Κόσζτα.

Από την άλλη πλευρά τώρα, ο «Δικέφαλος» του Βορρά που θα έχει την στήριξη των φιλάθλων του, αναζητά μια… “εύκολη” νίκη, η οποία θα του δώσει ώθηση ενόψει της πρεμιέρας στο League Phase στο Europa απέναντι στη Γαλατάσαραϊ στην Τουρκία (25/09, 22:00), την στιγμή που ο Βόλος προέρχεται από δύο σερί ήττες και θέλει να κάνει ένα restart.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται αφενός να θέσει ως προτεραιότητα τον αγώνα απέναντι στην ομάδα της πόλης μας, αλλά ταυτόχρονα να κρατήσει τους παίκτες του φρέσκους για την αναμέτρηση με τους Τούρκους.

Για αυτό αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές συγκριτικά με τον ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Κάποιες βέβαια θα είναι και αναγκαστικές, όπως αυτή στην θέση του δεξιού εξτρέμ λόγω ενοχλήσεων του Ζίβκοβιτς. Τα καλά νέα για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι πως έχει και πάλι στην διάθεσή του τον Τισουντάλι, ενώ εκτός παραμένουν οι Μπράντον Τόμας και Αντώνης Τσιφτσής. Δεδομένα θα αγωνιστεί βασικός ο Μουργκ, ο οποίος έχει αποκλειστεί από την ευρωπαϊκή λίστα, ενώ φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει και ο Κόλεϊ, ο οποίος θα κάνει και το ντεμπούτο του.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κόλεϊ, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Σορετίρε, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ.

 

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Βόλος (Χοακίν Γκόμεθ): Κόβακς, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Κορρέα, Σούντγκρεν, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Τσοκάνης, Φεράρι, Ασεχνούν, Άλτμαν

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κόλει, Μπάμπα, Καμαρά, Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον, Τσάλοφ.

Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης
Βοηθοί: Παντελής Σπυρόπουλος, Χρήστος Κορώνας
Τέταρτος: Τάσος Παπέτρου
VAR: Στέφανος Κουμπαράκης, Γεωργία Κομισοπούλου

Trending