Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Απογοήτευση για το αποτέλεσμα

Ο Βόλος δημιούργησε ευκαιρίες όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκε

Απογοήτευση επικρατεί στην ομάδα του Βόλου από το τελικό 1-1 με την Athens Καλλιθέα, σε ένα παιχνίδι που ο Βόλος κυριάρχησε κατά κράτος του αντιπάλου του, τον οποίο περιόρισε σε παθητικό ρόλο, ιδιαίτερα στο β΄45λεπτο, που έπαιξε την Καλλιθέα σαν την γάτα με το… ποντίκι!

Όμως το αποτέλεσμα δεν ήρθε κι πάλι καλά που δεν λειτούργησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, που όπως είναι γνωστό τιμωρεί αυτούς που δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται.

Είδαμε όλοι τι θα γινόταν στις καθυστερήσεις, με την μπάλα να πηγαίνει (ευτυχώς) στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Κόβακς…

Το παιχνίδι αυτό τελείωσε και ήδη ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δουλεύει με τους παίκτες του, για το ματς του Σαββάτου στο Περιστέρι κόντρα στον δυνατό Ατρόμητο.

Βέβαια θα πρέπει να επισημάνουμε και κάποια πράγματα σχετικά με το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου και την πολύ καλή εικόνα που παρουσίασε η Βολιώτικη ομάδα: Ο Πουρσαϊτίδης με το ανέλαβε έκανε το αυτονόητο, αλλάζοντας το σύστημα και τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, που είχε εγκλωβιστεί στις εμμονές του πρώην τεχνικού της!

Άφησε πίσω αυτό το 3-5-2, πηγαίνοντας σε έναν νορμάλ σχηματισμό (4-2-3-1), που άλλαξε άρδην την εικόνα των κυανέρυθρων.

Ο Βόλος παρουσίασε ένα ορθόδοξο τρόπο ανάπτυξης παιχνιδιού, πίεσε τους αντιπάλους του, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και δεν κέρδισε γιατί πολύ απλά δεν έκανε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε.

Όμως ο Βόλος αυτή την φορά δημιούργησε!

Εκεί είναι η διαφορά… Και ομάδα που δημιουργεί, δεν φοβάται!

Επόμενο παιχνίδι τώρα στο Περιστέρι όπως γράψαμε κόντρα στον Ατρόμητο, το ερχόμενο Σάββατο στις 6:30 το απόγευμα.

Σίγουρα θα απουσιάσει ο τραυματίας Ντε Καμπς (θλάση), ενώ ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

 

Trending