Connect with us
Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρεμιέρα της ΑΕΚ στο BCL με την Μακάμπι Ραμάτ Γκαν στα Λιόσια

Στην SUNEL Arena κάνει πρεμιέρα η ΑΕΚ στην φετινή σεζόν. Υποδέχεται για το BCL την Μακάμπι Ραμάτ Γκαν και θέλει να ξεκινήσει τη νέα αυτή προσπάθεια με νίκη.

Το τζάμπολ του αγώνα θα γίνει στις 19:00 και η ανανεωμένη Βασίλισσα θέλει στο πλευρό της τον κόσμο ώστε να την βοηθήσει να πάρει αυτό το απαιτητικό παιχνίδι.

Ο αγώνας θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 5.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα, μιλώντας για το ματς, στάθηκε στο γεγονός ότι ο αντίπαλος έχει δώσει περισσότερα επίσημα ματς και προσέθεσε: «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με πολύ έμπειρους παίκτες, με up tempo παιχνίδι, και τρίποντα. Πρέπει να διαβάσουμε σωστά το ματς για να τη σταματήσουμε. Σε κάθε περίπτωση, όπως έχουμε πει, θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας».

Στα αγωνιστικά ο Γκρέι έχει κάνει τρεις προπονήσεις και είναι διαθέσιμος για τον αγώνα. Αναμένεται να αγωνιστεί και ο Κουζμίνσκας που ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στη μέση τις οποίες ξεπέρασε.

Να τονίσουμε ότι η ΚΑΕ ΑΕΚ έχει ανακοινώσει αυστηρούς ελέγχους και απαγόρευση πανό ή πλακάτ, με πολιτικό, ρατσιστικό, υβριστικό, αντιαθλητικό περιεχόμενο/μήνυμα.

Η ΑΕΚ πλήρωσε πολύ ακριβά τα όσα έγιναν στην τελευταία αναμέτρηση με ομάδα από το Ισραήλ και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να υπάρξουν έκτροπα.

Μακάμπι Ραμάτ Γκαν: Πιο έτοιμη με επίθεση φωτιά

Η Μακάμπι Ραμάτ Γκαν είναι μια ποιοτική ομάδα που έχει δώσει ήδη πέντε επίσημα παιχνίδια στα πλαίσια του Λιγκ Καπ του Ισραήλ.

Έχει τέσσερις νίκες και μια ήττα και στις 5 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσει στον Τελικό του θεσμού την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Προπονητής της είναι ο 43χρονος Σμούλικ Μπρένερ και οι παίκτες που ξεχωρίζουν είναι οι Αμερικανοί ΜακΚάλουμ, Κρόφορντ και Στίβενς αλλά και ο Ισραηλινός Άνταμ Αριέλ.

Στο ρόστερ της ανήκει και ο Αζάια Μάιλς ο οποίος τη σεζόν 2022-23 πέρασε από την ΑΕΚ (έχει παίξει και στον Προμηθέα) και ο Ρομπέρτο Γκάλινατ που έχει αγωνιστεί στον Άρη.

Είναι μια ομάδα που παίζει γρήγορα και επιθετικά. Σκοράρει πολύ αλλά δέχεται και αρκετούς πόντους. Την περασμένη σεζόν πήρε την 3η θέση στο πρωτάθλημα του Ισραήλ.

Έδωσε το τελευταίο της ματς στις 27 Σεπτεμβρίου όταν και κέρδισε για το Λιγκ Καπ την Μπνέι Χερζλίγια με 99-89. Έχει έρθει στην Ελλάδα χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Για να κλείσετε θέση δίπλα στη Βασίλισσα πατήστε ΕΔΩ!

Click to comment

Trending