Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Πανσερραϊκό με το βλέμμα στον Βόλο

Οι ποδοσφαιριστές του Χουάν Φεράντο επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Ισπανός τεχνικός στην ομάδα του και ξεκινάνε την προετοιμασία τους ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό το προσεχή Σάββατο (19/10, 17:00) σε ένα απαιτητικό και κρίσιμο παιχνίδι.

Η σχετική ενημέρωση του Πανσερραϊκού:

«Την ευκαιρία να ξεκουραστούν είχαν το Σαββατοκύριακο οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού, εκμεταλλευόμενοι την διακοπή του πρωταθλήματος και το ρεπό που τους έδωσε ο Χουάν Φεράντο και την Δευτέρα επιστρέφουν στις προπονήσεις προκειμένου να ανασυνταχθούν και να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο (Σάββατο 19/10, 17:00).

Τις προηγούμενες ημέρες ο τεχνικός του Πανσερραϊκού είχε την ευκαιρία να δουλέψει με μεγαλύτερη ηρεμία με την ομάδα, καθώς από την ημέρα που ανέλαβε οι “κόκκινοι” έδωσαν τέσσερις απαιτητικούς αγώνες σε διάστημα δύο εβδομάδων.

Στόχος ήταν να περάσει ακόμη καλύτερα τα αγωνιστικά του θέλω στους ποδοσφαιριστές και φυσικά να ενταχθούν ακόμη περισσότερο στην ομάδα τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα προκειμένου να βρουν τον ρόλο τους στην συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Από τον αγώνα με τον Βόλο θα απουσιάζει ο Στάικος που θα εκτίσει ποινή λόγω καρτών, ενώ επιστρέφει ο Περούτσι που εξέτισε τη δική του. Ο Σαλαζάρ αναμένεται να μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων προκειμένου να είναι έτοιμος για τον αγώνα του Σαββάτου, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Μπέργκστρεμ που ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας την περασμένη εβδομάδα. Αντιθέτως ο Καπτούμ παραμένει εκτός.

Όσον αφορά τους διεθνείς ο Κουτσογούλας αγωνίστηκε βασικός και για ένα ημίχρονο στην φιλική ήττα της Εθνικής Ελπίδων στην Σλοβακία, ενώ ο Γκουγκεσασβίλι βρίσκεται στην Γεωργία καθώς η Εθνική του ομάδα μετά την εκτός έδρας ήττα από την Ουκρανία με 1-0, υποδέχεται σήμερα την Αλβανία και ο ίδιος αναμένεται την Τρίτη στην Ελλάδα».//Π.

Περισσότερα

Click to comment

Trending