Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Για την επιστροφή στην κορυφή!

 

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Super League ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα (6/3, 19:30, ΕΡΑ ΣΠΟΡ), με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Παναιτωλικό στο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Μετά τη χθεσινή νίκη της ΑΕΚ, το “τριφύλλι” έπεσε – προσωρινά – στη δεύτερη θέση όντας στο -1 από την “ένωση”, ωστόσο έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή με θετικό αποτέλεσμα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δύο ονόματα στο απουσιολόγιό του, πέρα από τους… μόνιμα απόντες. Ο λόγος για τον Μπερνάρ (21 συμ./1 γκολ/4 ασίστ), ο οποίος ταλαιπωρείται από κολικό στο νεφρό, αλλά και για τον Ζβόνιμιρ Σάρλια (13 συμ./1 ασίστ) που εκτίει τιμωρία. Χόρντουρ Μάγκνουσον (13 συμ./1 γκολ) και Άνταμ Τσέριν (22συμ./1 γκολ/1 ασίστ) αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα.

Από την άλλη, ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Κολοβό (21 συμ./2 γκολ/3 ασίστ) και Ντίας (20 συμμετοχές, 3 ασίστ), καθώς και τους τραυματίες Νταγκό (16 συμ./2 γκολ) και Μπακάκη (5 συμμετοχές). Οι Αγρινιώτες είναι 8οι, έχοντας έναν βαθμό λιγότερο από τον 7ο Ατρόμητο και… 13 περισσότερους από την επικίνδυνη ζώνη. Επομένως, το βαθμολογικό κίνητρό τους είναι μικρό.//

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Παλάσιος, Πούγγουρας, Καμπετσής.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Νοσίρου, Μλάντεν, Καρέλης, Πέδρο, Χατζηθεοδωρίδης, Γκρατερόλ, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπουζούκης, Βοΐλης, Χουάνπι, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Μαλής, Λιάβας

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:

Σάββατο 4 Μαρτίου

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1:1

Κυριακή 5 Μαρτίου

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 6:0
ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος ΝΠΣ 0:1
ΠΑΣ Λαμία – Άρης 2:1
ΟΦΗ – ΑΕΚ 0:3
ΠΑΟΚ – Ιωνικός 6:0

Δευτέρα 6 Μαρτίου

19:30 Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός

Περισσότερα

Click to comment

Trending