Connect with us
Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

Παραμένει εκτός ο Σανόγκο | Ατομικό για τον Χάγκινς

 

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Άρη ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με το Λαύριο (18/03, 16:00, ΕΡΤ3), με τον Γιάννη Καστρίτη να έχει να διαχειριστεί δυο προβλήματα τραυματισμού. 

Ο Άρης αντιμετωπίζει το Σάββατο (18/03, 16:00, ΕΡΤ3) το Λαύριο στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League και ο Γιάννης Καστρίτης έχει να αντιμετωπίσει δυο προβλήματα τραυματισμού.

Συγκεκριμένα, εκτός προπονήσεων παραμένει ο Ίσμαελ Σανόγκο, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στο γόνατό του, ενώ ο Τζος Χάγκινς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δείχνει να είναι στην αποκατάστασή του.

Η προετοιμασία των “κιτρίνων” θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (17/03) με μια μεσημεριανή προπόνηση και το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η αποστολή της ομάδας θα ταξιδέψει για την Αθήνα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Ο ΑΡΗΣ συνέχισε την προετοιμασία του για τον αγώνα με το Λαύριο Megabolt, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 18/03, στις 16:00, στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Λαυρεωτικής, για τη 19η αγωνιστική της Basket League.

Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους. Το πρόγραμμα περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση, της οποίας προηγήθηκε η ανάλυση του αντιπάλου μέσω video.

Ο Τζος Χάγκινς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ίσμαελ Σανόγκο παρέμεινε εκτός προπόνησης. Οι υπόλοιποι παίκτες ήταν κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη.

Η προετοιμασία του ΑΡΗ θα ολοκληρωθεί αύριο Παρασκευή (17/03) με μία μεσημεριανή προπόνηση και το απόγευμα η αποστολή της ομάδας θα ταξιδέψει αεροπορικώς για την Αθήνα».//

Περισσότερα

Click to comment

Trending