Connect with us
Advertisement

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ Εθνική: Προπονήθηκε ο Αμαραντίδης

Την πρώτη του… ομαδική προπόνηση με τη νέα του ομάδα, πραγματοποίησε σήμερα ο Αμαραντίδης, ενώ την ίδια ώρα, παραμένει στα «πιτς» ο Φραγκουλάκης.

Ο Αλμυρός, μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στον ΑΟΑΝ τη περασμένη Κυριακή, έστρεψε άμεσα τη προσοχή του στο επόμενο παιχνίδι, αυτό με τον Εθνικό Πειραιώς, όπου ο Μανώλης Σουτζής, θέλει πάση θυσία τη νίκη, για να συνεχίσει να δουλεύει σε… κλίμα ηρεμίας, βλέποντας με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Την αμέσως επόμενη μέρα, άπαντες προπονήθηκαν στο γήπεδο της ομάδας, με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με τον Βασίλη Αμαραντίδη, να φορά για πρώτη φορά τη φανέλα του Αλμυρού -έστω και προπονητική-, ενώ την Τρίτη (24/1) όλοι είχαν ρεπό.

Σήμερα, επέστρεψαν στις προπονήσεις, ξεκινώντας τη προετοιμασία τους για το παιχνίδι τα Κυριακής (29/01), με τον Μανώλη Σουτζή, να βλέπει τον Φραγκουλάκη, να αισθάνεται ενοχλήσεις κάτι που τον αφήνει στα… πιτς και μοιραία «προβληματίζει» τον έμπειρο τεχνικό.

Από την άλλη, κανονικά προπονήθηκε ο Βασίλης Αμαραντίδης, το τελευταίο -χρονικά- μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Η προετοιμασία του Αλμυρού, θα συνεχιστεί αύριο με προπόνηση που θα διεξαχθεί στις 12:00.

Πηγή: Grandsport

Περισσότερα

Click to comment

Trending