Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Ανίκανη η Ελληνική διαιτησία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων…

Η ΠΑΕ Βόλος επανήλθε με νέα ανακοίνωση κατά της διαιτησίας και είναι σταθερή στις θέσεις της

Η διαιτησία του Διαμαντόπουλου, δικαιολογημένα δεν άρεσε στον Βόλο, που επανήλθε με νέα ανακοίνωση, που καταγράφει δύο φάσεις που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εικόνα και εξέλιξη του αγώνα.

Η πρώτη είναι μόλις στο 5΄ του παιχνιδιού, όταν ο Οζέγκοβιτς κλέβει την μπάλα από τον Παπασταθόπουλο, όμως ο Διαμαντόπουλος σώζει τους Πειραιώτες, αφού ο Σέρβος επιθετικός έφευγε μόνος απέναντι στον Πασχαλάκη, ανακαλύπτοντας επιθετικό φάουλ!

Η δεύτερη φάση, είναι το φάουλ που κερδίζει ο Ολυμπιακός, από το οποίο ήρθε και το πρώτο του γκολ!

Μια φάση που όπως χαρακτηριστικά γράφει η ανακοίνωση, δεν δίνεται φάουλ ούτε στο… μπάσκετ.

Και βέβαια η ανακοίνωση της Βολιώτικης ΠΑΕ καταλήγει στην απαίτησή της, για ξένους διαιτητές στα παιχνίδια της στα play-off, για να της δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσει να ονειρεύεται.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για μία ακόμη φορά η Ελληνική διαιτησία απέδειξε ότι δεν είναι ικανή στα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και όποτε τις δίνεται η ευκαιρία θα στέκεται με δουλοπρέπεια μπροστά στους «μεγάλους».

Στο 5ο λεπτό ο Οζέγκοβιτς κλέβει καθαρά την μπάλα από τον Παπασταθόπουλο και ενώ ο ποδοσφαιριστής μας βγαίνει τετ α τετ, ο διαιτητής Διαμαντόπουλος… ανακαλύπτει επιθετικό φάουλ.

Δύο λεπτά αργότερα, σε μία διεκδίκηση της μπάλας, όπου στο μπάσκετ αμφιβάλουμε αν θα υποδεικνυόταν παράβαση, ο διαιτητής Διαμαντόπουλος καταλόγισε φάουλ υπέρ του «μεγάλου», από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού.

Δύο λάθη που όταν αντιμετωπίζεις μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός είναι ικανά να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα και να σου στερήσουν  το δικαίωμα να διεκδικήσεις μέσα στο γήπεδο αυτό που σου αναλογεί.

Αυτός είναι και ο λόγος που ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΜΕ και θα συνεχίσουμε να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ξένους διαιτητές στους αγώνες μας στα πλέι οφ.

Για να μας μας δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε.

Trending